maandag 14 september 2009

stagebegeleidsters altijd top (?)

Stagebegeleidsters. tja, die hebben we allemaal. De enne te streng de ander te los. met veel of weinig ervaring. pietjeprecies of juist een sloddervlos.
Een ding is zeker, ze zijn allemaal verschillend. en zijn niet uit te kiezen. Dus het fijnste is dat jullie goed met elkaar om kunt gaan. Dat is voor jou het fijnst, maar natuurlijk ook voor je begeleidster.
Maar als dat niet het geval is? Als er geen klik is? Of dat hij/zij nu net de gene is die jou beste tegenpool is? Dan word het een moeilijke situatie.

Ik vroeg me af wat voor ideeén jullie hebben om dit te kunnen voorkomen. Of hoe je hier het beste mee om zou kunnen gaan. Want ja, het kan nou eenmaal gebeuren dat je in die situatie terecht komt.


vertel!



1 opmerking:

Noëmie zei

Oef, in deze situatie lijkt me het beste dat je het gelijk aankaat bij je stagebegeleider zelf! En er zeker niet bij blijven zitten, want daar wordt het niet beter van.
Samen kunnen jullie dan in overleg hoe je het zou oplossen.
Ook zou ik het op school zeggen tegen je stagementor, maar erwel bij zeggen dat je het al hebt besproken of ga bespreken met je stagebegeleider op stage!